धीरे धीरे रेंगबे गौरी वो / ममता चंद्राकर

(गीत में सभी लाइन दोहराया गया है)

धीरे धीरे रेंगबे गौरी वो, गोटी गढ़ जाही

गोटी गढ़ जाही गौरी वो, खड़े होई जाईबे

जाये बार जईबे गौरी वो, फुले टोरी लइबे

फुलवा के टोरत गौरी वो, कनिहा पिराही

कनिहा पिराही गौरी वो, खड़े होई जाईबे

खड़े होई जईबे गौरी वो, चिटिक सुरतईबे

जाये बार जाय गौरी वो, देइबे आशिसे

चुरी अमर रहे तुहर वो, जियो लाख बरीसे

गीत - धीरे धीरे रेंगबे गौरी वो
प्रकार - गौरी गौरा
सिंगर - ममता चंद्राकर
लेखक - प्रेम चंद्राकर
म्यूजिक कंपनी - Sundrani Bhakti

Dhire dhire rengbe gauri vo, goti garh jahi

goti garh jahi gauri vo, khade hoi jaibe

jaye bar jabe gauri vo, fule tori laibe

fulwa ke torat gauri vo, kaniha pirahi

kaniha pirahi gauri vo, khade hoi jaibe

khade hoi jaibe gauri vo, chitik surtaibe

jaye bar jaibe gauri vo, deibe ashise

churi amar rahe tuhar vo, jiyo lakh barise

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK