मया ला देबे का उधार / कांतिकार्तिक यादव

मया ला देबे का उधार वो,मया ला देबे का उधार 2
लागा मा का देहू, लागा मा का देहू 2
कर देना मोर तै सिंगार रे, मया ला का देहू उधार
मया ला का देहू उधार रे मया ला का देहू उधार
माया के हटरी मा मया नई बेचावय, मया पीरित हा हाट मा नई आवय 2
मयारू करथे न चिन्हार रे, मया ला का देहू उधार
मया ला का देहू उधार रे मया ला का देहू उधार
मया ला देबे का उधार वो
मया ला का देहू उधार
पीरित के भाखा ला चिरई अस जान वो, नजरे नजर म बैरी अरझे रे परान वो 2
नयन मा भरे इजहार हो
मया ला देबे का उधार
मया ला का देहू उधार रे
मया ला देबे का उधार
पल पल छीन मा सुरती अउ सुरता, दिन हा बजूर लागे फुत्ता लागे बिरथा
मिलन के बेरा अनसम्भार रे
मया ला का देहू उधार
मया ला देबे का उधार वो
मया ला का देहू उधार
मिलन के बेरा हा रही रही लमियाथे, बेरा लकठाये त जीवरा हा जुडाथे
कान्ति मौनी तोर दुआर वो
मया ला देबे का उधार
मया ला का देहू उधार रे
मया ला देबे का उधार
लागा मा का देहू, लागा मा का देहू 2
कर देना मोर तै सिंगार रे, मया ला का देहू उधार
मया ला का देहू उधार रे मया ला का देहू उधार
उधारी नई हे मोर करार वो
कर दे ना मोर तै सिंगार रे, कर दे ना मोर तै सिंगार
उधारी नई हे मोर करार
उधारी नई हे मोर करार वो
कर दे ना मोर तै सिंगार
गीत - मया ला देबे का उधार
प्रकार - होली गीत
सिंगर - कांतिकार्तिक यादव
लेखक - मौनी लाला
म्यूजिक कंपनी - KOK Creation
maya la debe ka udhaar vo,maya la debe ka udhaar 2
laaga ma ka dehoo, laaga ma ka dehoo 2
kar dena mor tai singaar re, maya la ka dehoo udhaar
maya la ka dehoo udhaar re maya la ka dehoo udhaar
maaya ke hataree ma maya naee bechaavay, maya peerit ha haat ma naee aavay 2
mayaaroo karathe na chinhaar re,
maya la ka dehoo udhaar
maya la ka dehoo udhaar re maya la ka dehoo udhaar
maya la debe ka udhaar vo
maya la ka dehoo udhaar
peerit ke bhaakha la chiree as jaan vo, najare najar ma bairee arajhe re paraan vo 2
nayan ma bhare ijahaar ho
maya la debe ka udhaar
maya la ka dehoo udhaar re
maya la debe ka udhaar
pal pal chheen ma suratee au surata, din ha bajoor laage phutta laage biratha
milan ke bera anasambhaar re
maya la ka dehoo udhaar
maya la debe ka udhaar vo
maya la ka dehoo udhaar
milan ke bera ha rahee rahee lamiyaathe, bera lakathaaye ta jeevara ha judaathe
kaanti maunee tor duaar vo
maya la debe ka udhaar
maya la ka dehoo udhaar re
maya la debe ka udhaar
laaga ma ka dehoo, laaga ma ka dehoo 2
kar dena mor tai singaar re, maya la ka dehoo udhaar
maya la ka dehoo udhaar re maya la ka dehoo udhaar
udhaaree naee he mor karaar vo
kar de na mor tai singaar re, kar de na mor tai singaar
udhaaree naee he mor karaar
udhaaree naee he mor karaar vo
kar de na mor tai singaar


होली गीत

कब होही मिलन मोर राधा के संग | Cg Holi Geet Lyrics | Kab hohi milan mor radha ke sang | Dukalu yadav-दुकालू यादव

ये दे चोरो बोरो माते हावै होरी ए गोरी वो | Holi Geet Lyrics | Choro Boro Mate Have Hori -दुकालू यादव

ऐ डोकरी दाई - बबा पिचका धर के आवत हे | Holi Geet Lyris | E Dokari Dai - Baba Pichka Dhar Ke Awat He-दुकालू यादव

मोला रंगे रंग मा बोर दिये ओ | HOLI GEET LYRICS | Mola Range Rang Ma Bor Diye Vo -दुकालू यादव

तोर नवा नवा सलवार कुरता | दुकालू यादव | होली गीत | Lyrics | Tor Nava Nava Salwar Kurta-दुकालू यादव

होली गीत | मया रंग धरे हव मयारू मया रंग ला लगाये बर | Lyrics Maya Rang Dhare hao Mayaru-कांतिकार्तिक यादव

छुम छनानाना घुंघरू बाजे – | Best Old Holi Geet | Gungharo baje | Dukalu Yadav Holi Geet Lyircs-दुकालू यादव

आटो वाले भाटो होली गीत – दुकालू यादव | Auto Walo bhato Lyrics – CG Holi song lyrics-दुकालू यादव

कईसे माते फागुन एसो के साल हो - Holi Geet - Kanti Kartik Yadav-कांतिकार्तिक यादव

मृगनयनी...मन हा मोहागे वो - Holi Geet - KantiKartik Yadav-कन्तिकार्तिक यादव

रंग अउ गुलाल म का मोहनी डारे - Holi Geet Cg-दूकालु यादव

तैं कहां जाबे चेपटी रे मोर ले बोचक के-शिव कुमार तिवारी

माते फागुन - राइ सरसों के तेल - Maate Fagun -Rai Saraso Ke Tel-शशि रंगीला

मईके मा मजा मार-शशि रंगीला

खोल दरवाजा आवन दे-गोफेलाल गेंदले

रंगे बिना तोला बल्लू-किशन सेन

निशा चढ़ गेहे भारी मोला -दुकालू यादव

चोरो बोरो माते हावय होरी -दुकालू यादव

ए चुनरी तोर रंग जाही-दुकालू यादव

झन जा राधा होबे लाले लाल-दुकालू यादव

मोला रंगे रंग मा बोर दिए-दुकालू यादव

नेवता हे तोला फागुन के-दुकालू यादव

ए ओ बिलई टुरी दुरुग वाली -दुकालू यादव

तोर नवा नवा सलवार कुरता -दुकालू यादव

तोर मोर झगरा-दुकालू यादव

माखन ला चुराय -गरिमा दिवाकर

रंग घोरे रहों या -कांतिकार्तिक यादव

बिन मुरली के किशन बन जाहू -कांतिकार्तिक यादव

मया रंग धरे हव मयारू-कांतिकार्तिक यादव

ये दीवाना बनाए राधा वो-दुकालू यादव

प्रेम रंग में अइसे रंगाहू-दुकालू यादव

तोला रंग देहु वो-दुकालू यादव

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस-दुकालू यादव

मोला कहिथे रे माखन चोर-दुकालू यादव

ए राईपुर वाले भाटो-दुकालू यादव

राधा गोरी एसो के साल मा-दुकालू यादव

तोला का रंग मा रंगाहू-कांतिकार्तिक यादव

होरी मा गोरी रधिया कहा लुकागे-कांतिकार्तिक यादव

मया ला देबे का उधार-कांतिकार्तिक यादव

रंग डारौ ना राधा बिचारी ला-गरिमा दिवाकर

गणपति को मनाव -कुलेश्वर ताम्रकार, ममता चन्द्राकर

मन डोलय रे माघ फागुनवा-अल्का चंद्राकर

तोला अईसे रंगाहू टुरी फागुन मा-नीलकमल वैष्णव
