कईसे कईसे रंग मे रंगे हस / दुकालू यादव

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस तै संसार ला
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस तै संसार ला 2
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

पाही तोर पार ला गा पाही तोर पार ला 2

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस तै संसार ला 2
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

सादा रंग पानी में का रंग डार दिए 
का रंग डार दिए का रंग डार दिए 

आनी बानी रंग में तै सब ला सवार दिए 
सब ला सवार दिए सब ला सवार दिए 2

सब ला सवार दिए सब ला सवार दिए 2

कोनो ला गोरिया में कोनो ला करिया में 2

रंग दिए सावर रंग मनखे अवतार ला 
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

हरियर रंग में रुख राई ला रंगे हस तै 2
सैगोन साजा अऊ सराई ला रंगे हस तै

सराई ला रंगे हस सराई ला रंगे हस तै 2

डारा अऊ पाना ला धान गेहू दाना ला 2

रंगे आमा जाम जामुन चिरौजी अऊ चार ला 
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

नील रंग डार के रंगा दिए तै बादर ला 2
नदिया नरवा अऊ रंगा दिए तै सागर ला 

रंगा दिए तै सागर रंगा दिए तै सागर ला 2

सुरुज ला लाली में फुल ला गुलाबी में 2

पिवराए पीवरा रंग में धरती के सिंगार ला 
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

माटी ला रंग डारे पथरा ला रंग डारे 
अपने रंग ला तै सबके संग डारे

सबके संग डारे सबके संग डारे

सब रंग छुट जाही तोर रंग नई छुटय 2

परे पाँव रयपुरिहा तोर जैसे कलाकार ला
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस तै संसार ला 2
हाय गा बिधाता कोन पाही तोर पार ला 2

गीत - कईसे कईसे रंग मे रंगे हस
प्रकार - होली गीत
सिंगर - दुकालू यादव
लेखक - -
म्यूजिक कंपनी - KK CASSETTE

kaise kaise rang me range has tai sansar la 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 

kaise kaise rang me range has tai sansar la 2 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

pahi tor par la ga pahi tor par la 2 

kaise kaise rang me range has tai sansar la 2 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

sada rang pani mein ka rang dar die 
ka rang dar die ka rang dar die 

ani bani rang mein tai sab la savar die 
sab la savar die sab la savar die 2 

sab la savar die sab la savar die 2 

kono la goriya mein kono la kariya mein 2 

rang die savar rang manakhe avatar la 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

hariyar rang mein rukh rai la range has tai 2 
saigon saja aoo sarai la range has tai 

sarai la range has sarai la range has tai 2 

dara aoo pana la dhan gehoo dana la 2 

range ama jam jamun chirauji aoo char la 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

nil rang dar ke ranga die tai badar la 2 
nadiya narava aoo ranga die tai sagar la 

ranga die tai sagar ranga die tai sagar la 2 

suruj la lali mein phul la gulabi mein 2 

pivarae pivara rang mein dharati ke singar la 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

mati la rang dare pathara la rang dare 
apane rang la tai sabake sang dare 

sabake sang dare sabake sang dare 

sab rang chhut jahi tor rang nai chhutay 2 

pare panv rayapuriha tor jaise kalakar la 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2 

kaise kaise rang me range has tai sansar la 2 
hay ga bidhata kon pahi tor par la 2

Comments (कमेन्ट या फ़रमाईश करे)
Reply
OK

होली गीत

कब होही मिलन मोर राधा के संग | Cg Holi Geet Lyrics | Kab hohi milan mor radha ke sang | Dukalu yadav-दुकालू यादव

ये दे चोरो बोरो माते हावै होरी  ए गोरी वो | Holi Geet Lyrics | Choro Boro Mate Have Hori -दुकालू यादव

ऐ डोकरी दाई - बबा पिचका धर के आवत हे | Holi Geet Lyris | E Dokari Dai - Baba Pichka Dhar Ke Awat He-दुकालू यादव

मोला रंगे रंग मा बोर दिये ओ | HOLI GEET LYRICS | Mola Range Rang Ma Bor Diye Vo -दुकालू यादव

तोर नवा नवा सलवार कुरता | दुकालू यादव | होली गीत | Lyrics | Tor Nava Nava Salwar Kurta-दुकालू यादव

होली गीत | मया रंग धरे हव मयारू मया रंग ला लगाये बर | Lyrics Maya Rang Dhare hao Mayaru-कांतिकार्तिक यादव

छुम छनानाना घुंघरू बाजे – | Best Old Holi Geet | Gungharo baje | Dukalu Yadav Holi Geet Lyircs-दुकालू यादव

आटो वाले भाटो होली गीत – दुकालू यादव | Auto Walo bhato Lyrics – CG Holi song lyrics-दुकालू यादव

कईसे माते फागुन एसो के साल हो - Holi Geet - Kanti Kartik Yadav-कांतिकार्तिक यादव

मृगनयनी...मन हा मोहागे वो - Holi Geet - KantiKartik Yadav-कन्तिकार्तिक यादव

रंग अउ गुलाल म का मोहनी डारे - Holi Geet Cg-दूकालु यादव

तैं कहां जाबे चेपटी रे मोर ले बोचक के-शिव कुमार तिवारी

माते फागुन - राइ सरसों के तेल - Maate Fagun -Rai Saraso Ke Tel-शशि रंगीला

मईके मा मजा मार-शशि रंगीला

खोल दरवाजा आवन दे-गोफेलाल गेंदले

रंगे बिना तोला बल्लू-किशन सेन

निशा चढ़ गेहे भारी मोला -दुकालू यादव

चोरो बोरो माते हावय होरी -दुकालू यादव

ए चुनरी तोर रंग जाही-दुकालू यादव

झन जा राधा होबे लाले लाल-दुकालू यादव

मोला रंगे रंग मा बोर दिए-दुकालू यादव

नेवता हे तोला फागुन के-दुकालू यादव

ए ओ बिलई टुरी दुरुग वाली -दुकालू यादव

तोर नवा नवा सलवार कुरता -दुकालू यादव

तोर मोर झगरा-दुकालू यादव

माखन ला चुराय -गरिमा दिवाकर

रंग घोरे रहों या -कांतिकार्तिक यादव

बिन मुरली के किशन बन जाहू -कांतिकार्तिक यादव

मया रंग धरे हव मयारू-कांतिकार्तिक यादव

ये दीवाना बनाए राधा वो-दुकालू यादव

प्रेम रंग में अइसे रंगाहू-दुकालू यादव

तोला रंग देहु वो-दुकालू यादव

कईसे कईसे रंग मे रंगे हस-दुकालू यादव

मोला कहिथे रे माखन चोर-दुकालू यादव

ए राईपुर वाले भाटो-दुकालू यादव

राधा गोरी एसो के साल मा-दुकालू यादव

तोला का रंग मा  रंगाहू-कांतिकार्तिक यादव

होरी मा गोरी रधिया कहा लुकागे-कांतिकार्तिक यादव

मया ला देबे का उधार-कांतिकार्तिक यादव

रंग डारौ ना राधा बिचारी ला-गरिमा दिवाकर

गणपति को मनाव -कुलेश्वर ताम्रकार, ममता चन्द्राकर

मन डोलय रे माघ फागुनवा-अल्का चंद्राकर

तोला अईसे रंगाहू टुरी फागुन मा-नीलकमल वैष्णव

मुख मुरली बजाय - पुराना-कुलेश्वर ताम्रकार